Company policy

Company Policy

Počnite sa kavezom u kome se nalaze pet majmuna. Unutar kaveza na kanapu okačite bananu i postavite stepenice ispod nje. Ubrzo će jedan od majmuna početi da se penje ka banani. Međutim, čim priđe stepenicama, poprskajte sve majmune hladnom vodom.

Posle nekog vremena i drugi majmun sa istim rezultatom pokušava da dohvati bananu tako da su svi majmuni opet poprskani hladnom vodom. Ubrzo će kada jedan od majmuna pokuša da dohvati bananu svi ostali pokušati da ga spreče. Tada možete da ukinete hladnu vodu. Izbacite jednog majmuna iz kaveza i dovedite novog. Novi majmun vidi bananu i pokušava da je dohvati. Na njegovo iznenađenje, svi ostali majmuni ga napadaju.

Posle još jednog pokušaja i napada, majmun zna da će biti napdnut ako proba da se popne uz stapanice. Zatim, zamenite još jednog od starih majmuna novim. Novi majmun se penje uz stepenice i biva napadnut. Prethodni novajlija sa entuzijazmom pristupa kažnjavanju! Na isti način, postupno zamenite sve stare majmune novim.

Novi majmun je napadnut svaki put kada se popne uz stapenice. Većina majmuna koji ga tuku nemaju pojma zašto nije dozvoljeno penjanje uz stepenice, pa ni zašto učestvuju u tuči novajlije. Pošto ste zamenili celu početnu postavu majmuna, ni jedan od preostalih majmuna nikada nije bio poprskan hladnom vodom. Ipak, ni jedan majmun ne pokušava da se popne uz stepenice do banane. Zašto? Zato jer koliko oni znaju - tako se tu oduvek radi.

I tako nastaje politika kompanije...


Povezano

HW prikazi

Netgear FVS336G
Netgear ProSafe FVS336G je VPN Firewall/Ruter sa dva WAN porta. Dolazi u kompaktnom metalnom kućištu, sa internim napajanjem i atraktivnom cenom.
Linksys RVS4000
Linksys RVS4000 je 4-portni Gigabit ruter, sa VPN podrškom, SPI Firewall-om i cenom manjom od 150 evra. Ono što ovaj uređaj izdvaja od niza sličnih je propusna moć NAT Internet veze od čak 800 Mb/s...
Linksys WRT300N
Linksys WRT300N je širokopojasni bežični ruter, koji objedinjuje tri uređaja u jednom kućištu. Tu su bežični Access Point, 4-portni Fast Ethernet Switch i ruter sa Firewall-om.
Freecom SL Network Drive
Freecom SL Network Drive je eksterni disk kapaciteta od 80 do 400 GB. Na prvi pogled ovaj uređaj izgleda kao klasičan USB eksterni disk, ali sa Ethernet portom, koji omogućava priključenje na LAN mrežu...

Dalje

IT Novosti

4 prednosti rada u Oblaku

1. IT troškovi su proporcionalni vašim potrebama
2. IT troškovi su operativni troškovi, a ne kapialno ulaganje
3. IT stručnjaci upravljaju vašim IT resursima, dok se vi koncentrišete na vaš osnovni posao.
4. Tehnologije koje koristite su uvek najnovije verzije, nema potrebe da se vi bavite ažuriranjem softvera koji koristite.


Da li ste sumnjivi ako nemate Facebook profil
Sve više poslodavaca, a posebno menadžera za kadrove, sa sumnjom posmatra kandidate koji nemaju Facebook nalog. Pitaju se da li nešto krijete, da li vam je nalog suspendovan zbog neregularne aktivnosti....

Dalje

Kontakt

Telefoni
011 3089 486 (+fax)
063 855 5856
Adresa
Svetog Save 19, Beograd


Prodaja

Index
Po proizvođaču
Apple, Qtek, HTC, Dell
Po kategoriji
Hardver, Sofver, LAN
Kompletan katalog