INet a.d.

Inet Virtuelni Privatni Server

Šta je VPS?
Virtuelni privatni server je način deljenja fizičkog server računara na više delova, tako da svaki poseduje iste mogućnosti kao i zasebni server računar, u okviru zadatih parametara - količina radne memorije, prostor na disku, internet protok. Svaki virtuelni server može da pokrene sopstveni operativni sistem, a to znači da  može zasebno da se isključi ili restartuje.

Prednosti VPS
Zakupom VPS-a oslobađate se brige o održavanju vašeg fizičkog servera koji bi ste smestili u Data Centar. Kompletno hardversko održavanje zakupljene opreme je u potpunosti u nadležnosti osoblja data centra u kome se vaš virtuelni server nalazi kao deo neuporedivo veće infrastrukture. S obzirom da je prostor na hard disku u konfiguracijij RAID 10, čak i u slučaju hardverskog otkaza jednog diska, vi nećete ni primetiti da je disk zamenjen, niti ćete oko toga imati bilo kakve dodatne troškove.

 

MINI VPS paket

2 GB RAM garantovano
50 GB prostor na RAID10
2 TB Transfer mesečno
Cena: 45 EUR mesečno + PDV 

MIDI VPS paket

4 GB RAM garantovano
150 GB prostor na RAID10
3 TB Transfer mesečno
Cena: 50 EUR mesečno + PDV 

MAXI VPS paket

16 GB RAM garantovano
750 GB prostor na RAID10
4 TB Transfer mesečno
Cena: 60 EUR mesečno + PDV 

VIP VPS paket

32 GB RAM garantovano
1000 GB prostor na RAID10
5 TB Transfer mesečno
Cena: 70 EUR mesečno + PDV

 

Statistika pristupa
Za analizu statistike koršćenja vaših web sajtova koristi se Parallels® Plesk Panel, koji vam omogućava detaljan pregled dnevne, nedeljne i mesečne statistike poseta Vašim stranicama po raznim kriterijumima.

Obrađuju se rang lista Vaših stranica, računara koji im pristupaju, Browsera koji koriste, zemlje iz koje dolaze, pa i načina kako dolaze...

Statistika Vašeg sajta je zaštićena šifrom. 

Neograničen broj Email / POP3 naloga
Zakupom INet VPS servisa u prilici ste da kreirate i koristite proizvoljan broj Email naloga - jedino ograničenje je kapacitet zakupljenog prostora na disku. Ovim Email nalozima moći ćete da pristupite preko bilo kog provajdera iz zemlje ili sveta.

Backup 14 dana
Uobičajeno je da svi web hosting provajderi nude uslugu dnevnog backup-a vašeg sajta. Ako primetite neko oštećenje podataka možete da vratite jučerašnje ispravne podatke. Ali, šta ako problem uočite posle 2-3 dana? Tada je već kasno jer su i na jučerašnjem backup-u neispravni podaci. Zbog toga neki provajderi nude backup do 7 dana unazad. Inet vam nudi backup 14 dana unazad, zato što smo primetili da često prođe više od nedelju dana od kada vlasnik sajta uoči neispravnost, zbog čega korisnicima nudimo viši nivo fleksibilnosti, obezbeđujući vam znatne uštede u slučaju potrebe vraćanja ranijeg sadržaja sajta u eksploataciju.

 

 Za dodatne informacije:

011/3089 486
063/8555 856
Email: office[at]inet.rs


Povezano