Microsoft GGK Windows 7 Professional (English)

Pojedinačni legalizacijski OEM proizvod dostupan partnerima preko OEM distributera. Koristi se za legalizaciju postojećeg OEM računara na kome je instaliran nelicencirani (piratski ili ilegalni) operativni sistem Windows 7. GGK je sistem licenciranja autorizovan od strane Microsofta i podrazumeva obavezu da se na računar zalepi COA nalepnica i da se promeni licencni ključ u onaj koji piše na COA nalepnici.
Idealno rešenje za korisnike koji žele do kraja da iskoriste sve potencijale novog operativnog sistema, pruža širok dijapazon mogućnosti, kao što su odlična podrška za multimediju, napredni rad u mrežnom okruženju, virtuelni XP mod (na računarima gde to podržava hardver) itd.
Karakteristika GGK Windows 7 Professional verzije je da u okviru paketa korisnik dobija i 32bit i 64bit instalacione verzije tako da je moguće instalirati onu varijantu koja mu više odgovara (dozvoljeno je koristiti samo jednu od dve ponuđene verzije). GGK Windows 7 Professional dolazi isključivo u engleskoj jezičkoj varijanti.
Kao i kod prethodnih verzija GGK, preporuka je da korisnik uradi update product key-a ili, ukoliko nije u mogućnosti, reinstalaciju kompletnog sistema da bi mogao da regularno preuzima ispravke i dodatke za svoj sistem.


CENA 169 EUR | Kontaktkontakt