Izrada Web sajtova

Proces izrade Web sajta

Web sajt: www.repromarket.rsIzrada Web sajta počinje formiranjem strukture (mape sajta), odabirom gračkog rešenja i sistema upravljanja (meni sistem).

Pri ovome treba imati ideju o jeziku (jezicima: srpski, engleski, itd.)  i pismu (latinica/ćirilica) koje će se koristiti unutar sajta.

Da li imate knjigu grafičkih standarda vaše kompanije? U idealnom slučaju možda imate i poseban odeljak u kome je definisana razrada grafičkih standarda samo za primenu na Internetu.

Da li imate logo i definisane boje koje mogu da se koriste u izradi web sajta?

Vaš web sajt je još jedno lice koje pokazujete svetu i dobro je da u komunikaciji sa okruženjem imate konzistentan grafički prikaz.

Pripremite grafičke elemente u elektronskoj formi, iako virtuelno okruženje ne zahteva grafičke elemente u visokoj rezoluciji predviđenoj za štampu, skeniranje memoranduma ili vizit-karte sigurno neće dati zadovoljavajući rezultat.

Kome se obraćate?
Ko su vaši željeni klijenti?
Kako želite da im se obratite?

U prirodnoj želji da kažete sve o vama nemojte da zaboravite da sve što radite nije zbog vas nego zbog vaših klijenata. Oni žele da zadovolje neku svoju potrebu, da reše svoj problem.

Tehnologija izrade: HTML, PHP/MySQL, CMS, Responsive?

Grafičko rešenje: Web sajt zo.rsZavisno od sadržaja i namene, Web sajt može da bude izrađen jednostavnim HTML kodom, ili ako treba da sadrži katalog proizvoda - u PHP/MySQL okruženju, kao na primer: www.repromarket.rs.

Na raspolaganju vam je i niz CMS rešenja koja omogućavaju jednostavnu izmenu i dopunu sadržaja.

Takođe, možemo da Vam ponudimo izradu i veoma složenih web sajtova, sa elemetnima Socijalnih mreža, kao što je na primer: www.dovelamore.com.

U slučaju da vam je važno kako sajt radi na mobilnim uređajima, rešenje je Bootstrap (HTML5/CSS3) framework, primer: zo.rs.

Rokovi za izradu Web sajtova

Jednostavan Web sajt, sa poznatim grafičkim rešenjem, strukturom i sadržajem može da se realizuje za nedelju dana. Za složene kataloške i prodajne sajtove je potrebno formirati bazu podataka, napuniti sadržaj, te je realizacija tipično u rasponu od 2 do 3 meseca.

Proces izrade

Bez obzira na složenost vašeg budućeg Web sajta, prvo pravimo "funkcionalni prototip", radni model vašeg budućeg Web sajta. Na ovom modelu bićete u prilici da potpuno definišete vaše potrebe. Sledi finalna razrada i ubacivanje razrađene verzije teksta i ilustracija...

Kontakt 

Ako imate pitanja,
ili vam treba ponuda za izradu Web sajta:
kontakt formular,
ili pozovite 011/3089-486.

INet uz usluge izrade Web sajtova obezbeđuje i prateću obuku za buduće administratore - webmaster-e (od početne Web Design obuke do napredne PHP/MySQL obuke).

Dalje: Web Design Reference


Povezano

Posebna ponuda

Email Hosting
500 dinara mesečno, besplatan setup, 1 GB E-mail protoka, 20 POP box-eva.


Tehnička biblioteka

Registracija .rs Internet domena
Formular za unos podataka potrebnih za registraciju .RS domena
Web Hosting cenovnici
Cenovnici za držanje web prezentacija
Web Hosting ugovori
Ugovori za držanje prezentacija

Dalje

Prikazi opreme

Netgear FVS336G
Netgear ProSafe FVS336G je VPN Firewall/Ruter sa dva WAN porta. Dolazi u kompaktnom metalnom kućištu, sa internim napajanjem i atraktivnom cenom.

Dalje

HTC

Kontakt

Telefoni
011 3239 870 (+fax)
063 855 5856
065 3239 870
Adresa
Majke Jevrosime 17, Beograd