Tehničke karakteristike

Inet Web Hosting servis

2000 MB prostora (ili više)
U INet-u smatramo da je 2000 MB više nego dovoljno za Web prezentaciju, i da će Vam trebati godine vrednog rada da potrošite svih 2000 MB prostora na HTML stranice i optimizovanu grafiku.
Ako Vam ipak 2000 MB nije dosta, uz malu doplatu proširićemo Vam Web prostor na 3000 MB ili više.

Dnevni Backup
Svake noći u 03:00 ujutru Vaše datoteke se automatski arhiviraju.
Ako, ne-daj-bože, dođe do havarije vratićemo Vam stanje Vaših datoteka od 03:00 tekućeg dana.
Inet raspože sa rezevnim server sistemom (tzv. "hladna rezerva") na kome, ako treba, za manje od sat vremena "podižemo" Vaš sajt.

Pristup bazi podataka
Opredelili smo se za Web optimizovanu relacionu bazu - MySQL, koja daje odlične rezultate sa Perl ili PHP programima. Da bi ste je koristili potrebno je da nas kontaktirate da Vam otvorimo Vašu bazu podataka.

Statistika pristupa
Statistika pristupaUgrađena statistika pristupa znači da dobijate nešto bolje od "brojača" pristupa, a to je detaljna dnevna i mesečna statistika posete Vašim stranicama po raznim kriterijumima.
Obrađuju se rang lista Vaših stranica, računara koji im pristupaju, Browsera koji koriste, zemlje iz koje dolaze, pa i načina kako dolaze...
Statistika Vašeg sajta je šifrom zaštićena od radoznalih pogleda, a ako Vas interesuje kako uopšte izgleda, pogledajte statistiku
YuOnline sajta.

99% vremena garantovano OnLine
INet Web Hosting servis ima više nivoa redundanse kritičnih funkcija (dnevni Backup, akumulatorsko napajanje) što nam daje pravo da procenimo tzv. Down Time na ne više od par sati na mesečnom nivou.
99% vremena OnLine znači da garantujemo će se Vaša prezentacija videti bar 712 od 720 sati u mesecu.

Setup 24h
INet se obavezuje da će sve pripremne radnje na konfiguraciji Vašeg sistema obaviti za samo 24h od prijema zahteva.
Ono našta ne možemo da utičemo, jer ne zavisi od nas, je brzina registracije domena koja može da traje i do nedelju dana.

Vaš CGI-bin direktorijum i Perl podrška
INet Web Hosting sistem omogućava slobodnu primenu CGI skriptova. Sve što treba da uradite je da ih smestite /cgi direktorijum. Ugrađena je podrška za Perl programe i Linux binarne (kompajlirane) datoteke.

Front Page ekstenzije
INet Web Hosting sistem ima podršku za FrontPage 2000 ekstenzije.

5 Email / POP3 naloga
Zakupom INet Web Hosting servisa besplatno dobijate 5 Email naloga, koje možete da iskoristite za generičke Email - Web funkcije kao što su www@, info@, prodaja@, marketing@ i slično.
Ovim Email nalozima možete da pristupite sa bilo kog provajdera iz zemlje ili sveta.

Email Forwarding
Email Forwarding služi da Vaše "virtualne" Email naloge preusmerite na vaše postojeće DialUp naloge.

PHP 5 / PHP 7
INet Web Hosting raspolaže podrškom za PHP (v5 ili v7). Da bi ste koristili PHP za kreiranje dinamičkih HTML strana, sve što je potrebno je da Vaše datoteke imaju .php ekstenziju.

 

 

Za dodatne informacije:

011/3089 486
063/8555 856


HW prikazi

Netgear FVS336G
Netgear ProSafe FVS336G je VPN Firewall/Ruter sa dva WAN porta. Dolazi u kompaktnom metalnom kućištu, sa internim napajanjem i atraktivnom cenom.
Linksys RVS4000
Linksys RVS4000 je 4-portni Gigabit ruter, sa VPN podrškom, SPI Firewall-om i cenom manjom od 150 evra. Ono što ovaj uređaj izdvaja od niza sličnih je propusna moć NAT Internet veze od čak 800 Mb/s...
Linksys WRT300N
Linksys WRT300N je širokopojasni bežični ruter, koji objedinjuje tri uređaja u jednom kućištu. Tu su bežični Access Point, 4-portni Fast Ethernet Switch i ruter sa Firewall-om.
Linksys RV042
Linksys RV042 je 4-portni Internet VPN ruter. Ono što ga razlikuje od mase sličnih uređaja je prisustvo dva WAN porta, odnosno mogućnost da istovremeno održava dve Internet veze...

Dalje

IT Novosti

Četiri jahača informacione Apokalipse
Kakve su prognoze konsultantske kuće Gartner za sledećih 5 godina pročitajte u članku "Četiri jahača informacione Apokalipse", objavljenom u Asee News br.49.
A šta posle Interneta stvari
O utiscima posle LeWeb konferencije u članku "A šta posle Interneta stvari".

Dalje

Kontakt

Telefoni
011 3239 870 (+fax)
063 855 5856
065 3239 870
Adresa
Majke Jevrosime 17, Beograd


Prodaja

Index
Po proizvođaču
Apple, Qtek, HTC, Dell
Po kategoriji
Hardver, Sofver, LAN
Kompletan katalog