Company policy

Company Policy

Počnite sa kavezom u kome se nalaze pet majmuna. Unutar kaveza na kanapu okačite bananu i postavite stepenice ispod nje. Ubrzo će jedan od majmuna početi da se penje ka banani. Međutim, čim priđe stepenicama, poprskajte sve majmune hladnom vodom.

Posle nekog vremena i drugi majmun sa istim rezultatom pokušava da dohvati bananu tako da su svi majmuni opet poprskani hladnom vodom. Ubrzo će kada jedan od majmuna pokuša da dohvati bananu svi ostali pokušati da ga spreče. Tada možete da ukinete hladnu vodu. Izbacite jednog majmuna iz kaveza i dovedite novog. Novi majmun vidi bananu i pokušava da je dohvati. Na njegovo iznenađenje, svi ostali majmuni ga napadaju.

Posle još jednog pokušaja i napada, majmun zna da će biti napdnut ako proba da se popne uz stapanice. Zatim, zamenite još jednog od starih majmuna novim. Novi majmun se penje uz stepenice i biva napadnut. Prethodni novajlija sa entuzijazmom pristupa kažnjavanju! Na isti način, postupno zamenite sve stare majmune novim.

Novi majmun je napadnut svaki put kada se popne uz stapenice. Većina majmuna koji ga tuku nemaju pojma zašto nije dozvoljeno penjanje uz stepenice, pa ni zašto učestvuju u tuči novajlije. Pošto ste zamenili celu početnu postavu majmuna, ni jedan od preostalih majmuna nikada nije bio poprskan hladnom vodom. Ipak, ni jedan majmun ne pokušava da se popne uz stepenice do banane. Zašto? Zato jer koliko oni znaju - tako se tu oduvek radi.

I tako nastaje politika kompanije...


Povezano

HW prikazi

Netgear FVS336G
Netgear ProSafe FVS336G je VPN Firewall/Ruter sa dva WAN porta. Dolazi u kompaktnom metalnom kućištu, sa internim napajanjem i atraktivnom cenom.
Linksys RVS4000
Linksys RVS4000 je 4-portni Gigabit ruter, sa VPN podrškom, SPI Firewall-om i cenom manjom od 150 evra. Ono što ovaj uređaj izdvaja od niza sličnih je propusna moć NAT Internet veze od čak 800 Mb/s...
Linksys WRT300N
Linksys WRT300N je širokopojasni bežični ruter, koji objedinjuje tri uređaja u jednom kućištu. Tu su bežični Access Point, 4-portni Fast Ethernet Switch i ruter sa Firewall-om.
Linksys RV042
Linksys RV042 je 4-portni Internet VPN ruter. Ono što ga razlikuje od mase sličnih uređaja je prisustvo dva WAN porta, odnosno mogućnost da istovremeno održava dve Internet veze...

Dalje

IT Novosti

Četiri jahača informacione Apokalipse
Kakve su prognoze konsultantske kuće Gartner za sledećih 5 godina pročitajte u članku "Četiri jahača informacione Apokalipse", objavljenom u Asee News br.49.
A šta posle Interneta stvari
O utiscima posle LeWeb konferencije u članku "A šta posle Interneta stvari".

Dalje

Kontakt

Telefoni
011 3239 870 (+fax)
063 855 5856
065 3239 870
Adresa
Majke Jevrosime 17, Beograd


Prodaja

Index
Po proizvođaču
Apple, Qtek, HTC, Dell
Po kategoriji
Hardver, Sofver, LAN
Kompletan katalog